Immunocan

1.399 RSD6.291 RSD

Na stanju

 • Komplementarni prebiotsko-probiotski dodatak hrani za pse i mačke
 • Podržava imunološke i gastrointestinalne funkcije
 • Podržava celokupno zdravlje pasa i mačaka
 • Pakovanje: 100 tableta (100g); 500 tableta (500g)
100500
Poništi
Šifra: 9 Kategorije: ,

Najčešće se kupuju zajedno

IMMUNOCAN je VITAMINSKI DODATAK HRANI koji se preporučuje uz redovnu ishranu pasa i mačaka. Koncipiran je da svojom formulom i izbalansiranom kombinacijom i odnosom prebiotika i probiotika (sinbiotik) podrži imunološke i gastrointestinalne funkcije i sveukupno zdravlje pasa i mačaka.

1,3-1,6 Beta-D-glukan je jedinstveni prirodni polisaharid i smatra se najsnažnijim prirodnim aktivatorom i stimulatorom imunog sistema.

Mannan oligosaharid (MOS)-prebiotik podstiče razvoj i opstanak korisnih bakterija u digestivnom traktu. MOS blokira i imobiliše patogene bakterije (Escherichia coli i Salmonella) i toksine, vezujući ih za sebe, čime bivaju onesposobljene za razmnožavanje i bilo kakav štetan uticaj.

Inulin (FOS)-prebiotik predstavlja hranu korisnim bakterijama u digestivnom traktu, stimulišući njihov rast (Lactobacillus bacteria), a ujedno inhibirajući rast štetnih bakterija.

IMMUNOCAN sadrži dva soja korisnih bakterija-probiotik (Bacillus licheniformis i Bacillus subtilis), povećava njihov broj unutar digestivnog trakta, održava balans i normalizuje crevnu mikrofloru.

Sastav

Analitičke vrednosti: sirova vlakna 42%, sirovi pepeo 20%, proteini 11,5%, sirova mast 0,2%, natrijum 0,05.

Sastav: Microcrystalline Cellulose, Pivski kvasac, Chicory product, Silicon dioxide, Magnezijum stearate.

Nutritivni aditivi po 1 tableti (1g):

(1.3)-(1.6)-ß-D-glucan 100 mg; Mannan oligosaccharides (MOS)  80 mg; Inulin (FOS)  90 mg; Bacillus licheniformis (DSM 5749) 250 miliona CFU; Bacillus subtilis (DSM 5750) 250 miliona CFU

Upotreba

Kod pasa i mačaka pod antibiotskom terapijom, u situacijama pada imuniteta i digestivnih poremećaja. Za postizanje najboljih rezultata IMMUNOCAN koristiti 3-4 nedelje, po potrebi nastaviti.

Redovna, dnevna preporučena doza:

1/2-1 tablete za mačke pre obroka.

1 tableta na 10 kg telesne težine psa pre obroka.

1 tableta IMMUNOCAN-a = 1.000 mg

Čuvati na suvom i tamnom mestu. Rok trajanja 24 meseci, utisnut na ambalaži.

Pakovanje: 100 tableta (100g); 500 tableta (500g)

Prosečna ocena

5.00

05
( 5 recenzije )
5 *
100%
4 *
0%
3 *
0%
2 *
0%
1 *
0%
Pošaljite vaš utisak

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

5 utisaka za ovaj proizvod

 1. 05

  autor Maja

  Imam psa i mačku i dajem im ovaj dodatak, jako sam zadovoljna njihovim zdravljem, preporučujem svima ovaj proizvod.

 2. 05

  autor Svetlana Kanatnikova

  Spasio nase pse!

 3. 05

  autor Dragana Opačak

  Zaista preporučujem ovaj proizvod! Moj pas je bio na jakoj imunosupresivnoj terapiji, kao i na dugoj terapiji antibioticima…Mislim da ne bi izdržao bez IMMUNOCAN-a, koji sam mu davala od samog početka. A samo zahvaljujući ovim divnim ljudima, koju su se snašli i poslali mi ovaj suplement u inostranstvo, u količini koja je bila dovoljna za godinu dana i bez da su htjeli uzeti novac! Zaista nemam dovoljno riječi kojima bih opisala svu zahvalnost koju osjećam, kao i trud ovih divnih i predanih ljudi…koji su se jako brzo organizirali nakon što sam im se obratila za pomoć! Sve naj, naj…za sve!!! ❤️

 4. 05

  autor Manojlovic Marija

  Odlican proizvod

 5. 05

  autor Aleksandra

  Odlican, efikasan proizvod za pse osetljivog stomaka! Iskreno, svi Dr. Sekiz prozivodi zasluzuju da budu preporuceni svima koji zele najbolje za svoje pse. Takodje, ljudi koji stoje iza imena firme su IZUZETNO predusretljivi i ljubazni! Sticajem okolnosti proizvodi nisu mogli stici do mene uobicajenim putem, ali se gdja. Snezana potrudila da moj pas ne ostane bez toliko potrebnih proizvoda. Hvala od srca; jer pravite izuzetne proizvode i jer ste, iznad svega, LJUDI!

Glavni meni