Sad već davne 1995. godine, vođeni vizijom i zajedničkom ljubavlju prema životinjama, uz nesebičnu stručnu podršku našeg istaknutog člana porodice Sekiz Dr. Stevana, krećemo u proizvodnju vitaminsko-mineralnih suplemenata za pse i mačke. Tada nastaje i brend Dr Sekiz, sad već prepoznatljiv znak, beskompromisnog kvaliteta i iz porodične tradicije.

Proizvodnju započinjemo sa dva proizvoda: KALCEVIT i SEMAVIT, a nedugo zatim i BIOMIX, koji i danas postoje u našem proizvodnom programu, samo znatno unapređeni.

Prvobitan izgled naših prvih proizvoda: SEMAVIT, KALCEVIT i BIOMIX
SEMAVIT, KALCEVIT i BIOMIX 2011. godina

Brend Dr Sekiz od 2014. godine beleži uspon. Uz implementaciju novih naučnih i tehničko-tehnoloških dostignuća podižemo kvalitet kako proizvoda, tako i ambalaže, na viši nivo. Iz prethodno praškaste forme gore pomenuta tri proizvoda, prelazimo na proizvodnju u obliku tableta, a takođe obezbeđujemo kvalitetniju ambalažu i lepše etikete, sve u korak sa vremenom.

SEMAVIT, KALCEVIT i BIOMIX 2014. godina

Tokom 2015. godine, posle izvesnog perioda ispitivanja, na tržište plasiramo dva nova proizvoda – SEMAVIT Plus i CONNECTEN i ne zadugo potom, početkom 2016. godine, još dva nova proizvoda – BETA CAROTEN i BIOMIX Plus.

SEMAVIT PLUS, CONNECTEN, BIOMIX PLUS i BETA CAROTEN

Dokaz da smo dosledni našoj viziji i našim principima je sve veći broj vas zadovoljnih korisnika koji ste prepoznali i podržali vrednosti koje negujemo.

Uvek budni, osluškujući tržište, potrebe i probleme sa kojim se susreću četvoronožni ljubimci i njihovi vlasnici, u 2017. godini, odlučujemo da se posvetimo razvoju još dva nova proizvoda. Predanim i istrajnim radom, nakon perioda ogleda i ispitivanja delotvornosti proizvoda, veoma zadovoljni postignutim uspehom i rezultatima, zvanično na tržište plasiramo IMMUNOCAN probiotsko-prebiotski proizvod i KITTYCAT – jedinstven proizvod ovog tipa namenjen isključivo mačkama.

KITTYCAT i IMMUNOCAN

Korak po korak, brend Dr Sekiz dostigao je reputaciju vrednu pažnje kako na domaćem, tako i na inostranim tržištima. Danas se Dr Sekiz vitaminsko-mineralni suplementi naširoko koriste, sa sjajnim rezultatima, uz nebrojene pozitivne povratne informacije zadovoljnih korisnika, pored Srbije, i u zemljama: Severna Makedonija, Albanija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, zatim Kipar, Grčka, Rumunija, Hrvatska, Slovenija, Italija… a u procesu je i plasman u još nekoliko zemalja. Naše obećanje vama je da ćemo dati sve od sebe da se brend Dr Sekiz nađe u svakom kutku planete koji od nas to zatraži, kako smo i do sad činili.

Brend Dr Sekiz sada se već nalazi u društvu svetski poznatih brendova, ali to nam ne daje za pravo da se opustimo; naprotiv. Naša moralna obaveza, osećaj odgovornosti i posvećenosti prema korisnicima naših suplemenata, vašim ljubimcima koje doživljavamo kao da su naši, još su veći i snažniji.

Ono što je naša vodilja u razvoju, jeste da svakim danom radimo na sebi i našim proizvodima, te smo krajem 2019. godine, zamenili postojeću ambalažu, novom, kvalitetnijom i lepšom, redizajnirali i osavremenili etikete i primenili najnovije EU standarde u etiketiranju proizvoda. Što je najvažnije, ponovo smo i sam kvalitet proizvoda podigli na još viši nivo.

Nova ambalaža Dr Sekiz proizvoda za 2020. godinu

Naravno, i u tekućoj 2020. godini u kojoj brend Dr Sekiz slavi punih 25 godina postojanja, spremamo nešto novo za vaše i naše ljubimce, ali neka to ipak još izvesno vreme ostane mala tajna; tako će  iznenađenje biti još veće!

Vi to već znate, ali na kraju ipak želimo da istaknemo da je za Dr Sekiz brend i naš tim na prvom mestu i ispred svega, uvek bio i uvek će biti, zdrav, zadovoljan i srećan ljubimac i njegov vlasnik!

S ljubavlju i poštovanjem,
Vaš Dr Sekiz

9
Vrhunskih Dr Sekiz proizvoda
27
godina iskustva u proizvodnji
365
dana godišnje proizvodimo vitamine
1000000
pasa i mačaka je probalo Dr Sekiz

1995

Nastaje brend Dr Sekiz i predstavljamo proizvode SEMAVIT, KALCEVIT i BIOMIX.

2011

Nova ambalaža, podizanje kvaliteta proizvoda i prelazak na tablete.

2014

Obezbeđujemo kvalitetniju ambalažu i lepše etikete, sve u korak sa vremenom.

2015

Na tržište plasiramo dva nova proizvoda SEMAVIT Plus i CONNECTEN.

2016

Na tržište plasiramo dva nova proizvoda BETA CAROTEN i BIOMIX Plus.

2017

Na tržište plasiramo dva nova vrhunska proizvoda IMMUNOCAN i KITTYCAT.

2019

Podižemo kvalitet proizvoda na još viši nivo, zamena ambalaža i etikete su od sada po EU standardima.

2020

Pokrećemo online prodavnicu, na kojoj se upravo nalazite.