Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite ovu prezentaciju.

Dobrodošli na sajt Drsekiz.com. Drsekiz.com vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge Drsekiz.com. Korišćenjem bilo kog dela portala, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Opšte odredbe

Drsekiz.com ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Drsekiz.com može revidirati ove Uslove bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta. Povremeno posećujte ovu stranicu da biste pregledali Uslove koji trenutno važe, zato što su oni za vas obavezujući. Određene odredbe ovih Uslova mogu se zameniti izričito navedenim pravnim obaveštenjima i uslovima dostupnim na određenim stranicama ove lokacije.
DrSekiz.com posluje u okviru firme, SEMACO DOO, adresa Zdravka Čelara 233, 21410 Futog. PIB: 108608037.

Opisi proizvoda

Drsekiz.com nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, Drsekiz.com ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac.

Poručivanje i kupovina

Odabirom proizvoda iz online prodavnice pravite zahtev za kupovinu. Nakon toga ćete na Vašu e-mail adresu dobiti e-mail sa detaljima Vaše porudžbine. Ovaj mejl predstavlja predračun. Nakon evidentiranja porudžbine (najkasnije 1 radni dan od dobijanja iste), operater će vas pozvati kako bi izvršio potvrdu porudžbine. U slučaju bilo kakve promene (odstupanje u ceni proizvoda, stanja na lageru…) operater je dužan da Vas obavesti o tome. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbina je neopoziva.
Drsekiz.com ima pravo da otkaže narudžbenicu potrošaču uz slanje email obaveštenja ili obaveštenje telefonskim pozivom ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, ako artikla više nema na lageru ili ako je došlo do ozbiljnije promene cena kod dobavljača.

Plaćanje

Nakon uspešno obavljene kupovine na svoju mail adresu dobićete predračun sa kompletnim iznosom aktuelne kupovine. Ukupan iznos aktuelne kupovine obuhvata cenu poručenih proizvoda i trošak transporta. Pre isporuke operater će Vas pozvati kako bi izvršio potvrdu porudžbine. Porudžbinu je takođe moguće izvršiti putem telefona.
Plaćanje poručenih proizvoda možete obaviti pouzećem. Plaćanje pouzećem predstavlja gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke. Nakon potvrde narudžbine roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju.

Dostava

Isporuka naručenih proizvoda se vrši putem kurirske službe Postexpress na adresu kupca. Nije moguće birati tačno vreme isporuke, moguće je jedino naglasiti da isporuka bude do 12h. Ukoliko niste na adresi kad kurir dođe, ostaviće obaveštenje u sandučetu sa kojim pošiljku možete preuzeti u najbližoj pošti počevši od sutradan pa narednih pet radnih dana. Troškove dostave snosi kupac i oni variraju u zavisnosti od visine otkupa i težine paketa. Detaljnije možete pogledati na sajtu PostExpress-a.
Dostava je moguća je samo na teritoriji Srbije bez Kosova.
Očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je 2-4 radna dana. Isporuka se ne obavlja nedeljom, za vreme verskih i državnih praznika.

Radno vreme

Online prodavnica Drsekiz.com radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

Drsekiz.com zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci Drsekiz.com nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Vaš nalog

Ukoliko koristite Drsekiz.com, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem Drsekiz.com sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti Drsekiz.com uz nadzor roditelja ili staratelja. Drsekiz.com zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije Drsekiz.com će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Reklamacije

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u sledećim slučajevima:
• isporuka robe koja nije poručena
• isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
• isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja

Ovlašćena komisija je dužna da u roku od 14 dana od dana prijema pošiljke odgovori pismeno i donese odluku na osnovu reklamacije primljene od strane kupca. U slučaju pozitivne odluke moguće je zameniti robu, predati drugu vrstu robe iste ili slične cene.

Materijal koji prosleđuje korisnik (komentari i drugi sadržaji)

Lični podaci koje prosledite sajtu Drsekiz.com u svrhu dobijanja proizvoda ili usluga biće tretirane u skladu sa našim dokumentom o privatnosti na mreži. Zabranjeno je slanje ili prenošenje na ovu lokaciju ili sa nje bilo kojih nezakonitih, pretećih, uvredljivih, klevetničkih, opscenih, pornografskih ili drugih materijala koji su u suprotnosti s bilo kojim zakonom.

Drsekiz.com na ovoj lokaciji ne želi od Vas da prima poverljive ili druge informacije kojima ne može slobodno da raspolaže. Svi materijali, informacije ili druga saopštenja koja prenosite ili šaljete na ovu lokaciju neće se smatrati poverljivim i onima kojima se ne može slobodno raspolagati. Drsekiz.com nema nikakve obaveze prema ovim saopštenjima. Naši zaposleni mogu da kopiraju, otkrivaju, distribuiraju, primenjuju ili na drugi način koriste saopštenja i sve podatke, slike, zvukove, tekst i sve ostale materijale u njima sadržane za bilo koje odnosno za sve komercijalne i nekomercijalne svrhe.

Naravno, u ovu grupu podataka ne spadaju Vaši lični podaci. Njih, u skladu sa našom Politikom privatnosti, koristimo samo za internu upotrebu, ne obelodanjujemo niti prosleđujemo trećim licima, već koristimo isključivo za potrebe obrade vaših porudžbenica.

Veze ka drugim Web lokacijama

Veze na ovoj lokaciji ka lokacijama samostalnih proizvođača su obezbeđene isključivo da bi vam olakšale rad. Ako budete koristili ove veze, napustićete ovu lokaciju. Drsekiz.com nije pregledao sve ove lokacije samostalnih proizvođača i ne kontroliše ih i nije odgovoran za bilo koju od ovih lokacija ili njihov sadržaj. Samim tim, ne podržavamo i ne dajemo nikakve izjave o njima, kao ni o bilo kojim informacijama, softveru ili drugim proizvodima ili materijalima koji se tamo nalaze, ili bilo kojim rezultatima koji se mogu dobiti njihovim korišćenjem. Ako odlučite da pristupite nekoj od Web lokacija samostalnih proizvođača koje su povezane sa ovom lokacijom, to radite isključivo na sopstveni rizik.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja Drsekiz.com.